Search

1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
Hey some time ago I saw some threads where people have uploaded their Star Citizen keyboard profiles which is awesome, a few days ago my Logitech software and firmware updated and it now seems to supp[..] Load
1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
Quick question, after playing with manual landing I found my current HOTAS (X-52) to be lacking in one specific area.I'm above average at sims and specifically helicopter sims so frankly the landing m[..] Load
1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
I would like to discuss and compare intel's cpu and chip sets, as i am wanting to build an intel computer, i will only be listing the flag ship processors know for each chipsetSo we have the Ivy Brid[..] Load
1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
Hey all!Firstly, a big shout out to all of you who are sharing your profiles for the x55. I've been trying to get the XML files to show up in the advanced binding section but no matter where I put the[..] Load
1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
Just bought star citizen last night, and I get into my new hangar, and I see my new freelancer dur, but my Avenger is not there, also is a host of other ships that I do not own in it, anyone know wha[..] Load
1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
I uninstalled SC and re-installed everything on Friday (1.1) and it worked! I got a few hours of gameplay in before I went to bed. Come Saturday and I fire the game up I'm getting "Connection Error: C[..] Load
1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
hi, i just blasted my 5k of REC on 2x size 2 gimbal, 2x size 3 gimbal, 2x sledge and 1 sawbuck. now all of that is fine and shows up in the holotable as long as no ship is selected, but when i slot in[..] Load
1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
Not sure if this is a bug or not, that's why I'm asking here. Anyway, I'm trying to equip my Cutlass' size 3 shield to my Gladius (has a max size of 3) but when I go to equip it, the shield doesn't ap[..] Load
1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
Hi there,I've searched several times in the forums since earlier this year, and can't seem to find any information as to why the updates on the funding goals have stopped at 65m. I find that highly [..] Load
1
[OP] views 0 replies Posted by Unknown 3 years ago Mar 28, 9:49 pm forums.robertsspaceindustries.com
It seems like my load times are very long despite having ICS disabled. I'm talking a full 5 minutes from hitting "Launch" until I'm in the hangar able to look around. I was hoping the fresh install of[..] Load